over mij

Hallo

Mijn naam is Claudia Mostert, ik woon samen met mijn 2 dochters en onze hond in het mooie zuid-Limburg.

Ik ben met honden en katten groot geworden en heb altijd een huisdier gehad. Dit wil ik natuurlijk ook graag mijn kinderen meegeven . Want wat is nu fijner dan opgroeien met een honde of katte vriendje.

Ik ben bij de firma Anifit terecht gekomen omdat ik opzoek was naar beter voer voor mijn Griekse Boxer Babsi. Babsi is 9 jaar en woont sinds een jaar of 4 bij ons. Ze heeft altijd slechte voeding gehad voordat ze bij ons kwam en dat wordt nu naarmate ze ouder wordt heel erg duidelijk.

Ik heb haar een aantal jaren kvv gevoerd maar op een gegeven moment merkte ik toch dat dit voor haar niet het juiste voer was. Ze bleef honger houden en ook was haar vacht niet meer zo glanzend als die eerst was. Ook heeft ze veel last van haar gewrichten, komt slechter overeind 's ochtends en hele lange wandelingen red ze ook niet meer.

Toen leerde ik de firma Anifit kennen en die sprak mij heel erg aan omdat dit een natuurlijke voeding is. Artgerecht zoals ze dat op zijn duits zeggen. Geen kunstmatige toevoegingen en conserveringsstoffen en andere dingen die er niet in horen . 

Ik heb het uitgeprobeerd en Babsi vindt het voer heerlijk en ze doet het er super op. 

En omdat ik zo overtuigd ben van deze firma wil ik andere mensen en hun huisdieren ook de kans geven om de producten te leren kennen . Ik heb de cursus tot voedingsconsulent voor hond en kat bij Anifit gedaan en werk nu met veel plezier voor deze firma . 

Voor vragen over voeding en gezondheid van hond en kat kunt u bij mij terecht . 

Stuurt U mij gerust een mailtje , ook ben ik telefonisch bereikbaar.

Graag nodig ik ook uw hond of kat uit voor een test-eten.

met vriendelijke groeten 

Claudia Mostert

 

babsi